English
 
Főoldal
 
Főoldal
Aronic szoftverek
Szolgáltatásaink
Szoftvertámogatás
Aktuális akcióink
Referenciáink
Cégünkről
Oldaltérkép
Hasznos linkek
Ügyfél login
Felhasználói név

Jelszó

Emlékezzen a jelszóra
Elfelejtette a jelszavát?
Hírlevél
Szerezzen elsőkézből tudomást az Aronic szoftverek újdonságairól!

Név
E-mail
Feliratkozás
Leiratkozás
Látogatók
2618182 látogató
Nyomtat      E-mail

Aronic™ Car Útnyilvántartás

Szoftverünket könyvelő cégeknek, valamint önmaguknak könyvelő vállalkozásoknak ajánljuk. A program egy adott vállalkozás különféle személy-, illetve tehergépkocsijainak, valamint az azt vezető gépjárművezetők nyilvántartására szolgál. A fenti adatok rögzítését követően, egyszerű formában tudjuk az egy gépkocsi, illetve egy gépjárművezető által teljesített út adatait rögzíteni. Ezt követően egy adott időszakról, általában egy adott hónapról kérhető le különböző összesítés. Ezen belül kérhetünk név szerint havi listát, ami megadja azt, hogy egy adott személy egy adott időszakon belül milyen gépkocsit vezetett, és mennyi kilométert tett meg.
Lekérhető rendszám szerinti havi lista, ami tájékoztatást nyújt arról, hogy egy gépkocsi egy adott időszakon belül milyen útvonalat tett meg, illetve kik vezették.

Lekérhetők vállalati szintű listák is, azaz a program megmondja azt, hogy egy adott vállalatról, vagy egy adott részlegről egy időszak alatt mennyi gépkocsi használat történt. Szoftverünk az üzemanyag árak nyilvántartását követően a normák szerint automatikusan számolja a megtett útvonalnak a költségét. A program könnyen kezelhető, használata egyszerű, segítségével percek alatt elkészíthető egy adott hónapra vonatkozó gépkocsi nyilvántartás.

CIN Számítástechnika és Szoftverház
6085 Fülöpszállás, Kiskunság tér 4.
Telefon / Fax: 78/435-081,
Mobil: 30/9 573-673
E-mail: info@cin.hu
Kontaktszemély: Járdi Mihály programozó