English
 
Főoldal
 
Főoldal
Aronic szoftverek
Szolgáltatásaink
Szoftvertámogatás
Aktuális akcióink
Referenciáink
Cégünkről
Oldaltérkép
Hasznos linkek
Ügyfél login
Felhasználói név

Jelszó

Emlékezzen a jelszóra
Elfelejtette a jelszavát?
Hírlevél
Szerezzen elsőkézből tudomást az Aronic szoftverek újdonságairól!

Név
E-mail
Feliratkozás
Leiratkozás
Látogatók
2618166 látogató
Cégtörténet Nyomtat E-mail

A CIN Számítástechnika és Szoftverházról
Cégünk jogelődjeivel együtt 1990 óta működik. Fülöpszállási központunkon kívül képviseletünk működik Budapesten, Kecskeméten és Hódmezővásárhelyen. A fő profilunk kezdetben számítástechnikai eszközök forgalmazása volt, de ügyfeleink igényeire reagálva már ekkor megkezdtük - az előbb Dos, később Windows felületen működő - ügyviteli szoftverek fejlesztését és forgalmazását. Vállalkozásunk legnagyobb forgalmat produkáló üzletága az ügyviteli szoftverek területe, amelyre az utóbbi években komoly figyelmet fektettünk.
Meglévő ügyfeleink erényeink között említik szoftvereink elfogadható árát, a programok felhasználóbarát, könnyű kezelhetőségét és a vásárlás utáni szolgáltatások színvonalát. Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre helyezzük a hangsúlyt.

Fejlesztési filozófiánk
Fejlesztési alapgondolatunk, hogy könnyen kezelhető és szakmailag kifogástalan programokat készítsünk, melyek hibamentes működéssel biztosítják a zavartalan munkát. A szoftverek mindegyike támogatja a hálózati (intranet vagy extranet) felhasználást. Alapjellemzőjük a barátságos felhasználói felület, valamint a rugalmas kialakítás, a paraméterezhetőség, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen adókulcs-, jogszabályi-, vagy egyéb változás esetén a munka megszakítás nélkül folytatódjon. Minden szoftverünk teljes mértékben megfelel a vonatkozó jogszabályoknak. A programok használatát felhasználói kézikönyv segíti. A szoftverek üzemeltetéséhez nem szükséges költséges technikai-műszaki háttér, csupán annyi az elvárás, hogy a Windows (bármilyen verziója) gond nélkül fusson a számítógépen.

Szolgáltatásaink
Folyamatosan igénybe vehető telefonos és internetes ügyfélszolgálattal biztosítjuk a zavartalan, folyamatos munkát. A jogszabályok változását szoftvereinkbe azonnal beépítjük. A legfrissebb programverziókat ügyfeleink honlapunkról letölthetik, így mindig a legkorszerűbb programmal dolgozhatnak. Felhasználóinkat minden esetben betanítjuk a programok kezelésére.
A szoftverek működéséhez szükséges technikai háttér (számítógép-konfigurációk, hálózatok kivitelezése) kiépítésére kérésre szintén vállalkozunk. Szakszervizünk meghibásodás esetén a helyszínen hárítja el a problémát.

Szoftverkínálatunkról
Szoftvereink főleg ügyviteli rendszerek, de vállaljuk korszerű, szélessávon keresztül kommunikáló különféle adatátviteli rendszerek készítését is. A hálózaton történő adatkommunikáció minden programunknál alapszolgáltatás (előnye, hogy egymástól fizikailag távol lévő vállalati részegységek tudnak adatot cserélni egymással rugalmas módon). Minden programot WINDOWS 95/98, 2000 és a legújabb verzió, az XP felületén készítünk.

Csatlakozzon Ön is több száz elégedett vásárlónkhoz! További információval szívesen állunk rendelkezésére. Várjuk jelentkezését.

Aktuális híreink
Ide kattintva elolvashatja cégünk legfrissebb híreit, informálódhat fejlesztéseinkről, új szolgáltatásainkról, honlapunk újdonságairól.