English
 
Főoldal
 
Főoldal
Aronic szoftverek
Szolgáltatásaink
Szoftvertámogatás
Aktuális akcióink
Referenciáink
Cégünkről
Oldaltérkép
Hasznos linkek
Ügyfél login
Felhasználói név

Jelszó

Emlékezzen a jelszóra
Elfelejtette a jelszavát?
Hírlevél
Szerezzen elsőkézből tudomást az Aronic szoftverek újdonságairól!

Név
E-mail
Feliratkozás
Leiratkozás
Látogatók
2617655 látogató
Hűségakció Nyomtat E-mail
Szeretnénk a hozzánk hosszú évek óta, számos esetben évtizedek óta hűséges ügyfeleinket egy valódi értékű ajánlattal meglepni.

Sok más vállalkozás az új ügyfeleknek ad kedvezményeket. Mi szeretnénk azzal is kitűnni, hogy a jelenlegi partnereinknek nyújtunk lehetőséget arra, hogy ügyviteli eszközparkját kiegészítse vagy korszerűsítse.

A 2013. február végéig tartó akció keretein belül ÖN hozzájuthat bármelyik ÖN által eddig még nem alkalmazott szoftverünkhöz, ráadásul teljesen ingyen. ÖNNEK mindössze annyit kell tennie, hogy letölti programunkat, elindítja DEMÓ módban, és máris elkezdheti használni. Amennyiben ÖNNEK megtetszik az új szoftver, kérheti annak végleges regisztrációját a cin@cin.hu címen, ami szintén ingyenes. A regisztrációt követően mi elküldünk ÖNNEK egy Szoftverfelhasználói szerződést, melyben eldöntheti, hogy milyen ütemezéssel kívánja a szoftverkövetést fizetni. Természetesen ÖN dönthet úgy, hogy nem kíván élni a követési szolgáltatásunkkal. Eddigi tapasztalatunk alapján azonban a Bér-, Munkaügyi Rendszer, a Kettős könyvelési rendszer és a Számlázási rendszer illetve az egyszeres könyvelések esetében célszerű ezen előnyöket igénybe venni a jogszabály-változási dömping miatt.

Ha kéri a követési szolgáltatást, annak első részletét csak 2013. februárjában küldjük el ÖNNEK.

Nincs semmi „apró betűs” pont a szerződésben, a fent leírtakon felül ÖNT semmilyen meglepetés nem érheti!

Ha bármilyen további információra van szüksége, a fentiektől eltérő egyedi megállapodást szeretne, vagy egyszerűen érdeklődik, hogy a kivételes ajánlatunk miért jó ÖNNEK és nekünk, kérjük, forduljon munkatársainkhoz a legnagyobb bizalommal.

Elérhetőségeink: cin@cin.hu , +36 78 435 081 , +36 1 255 0 255

Éljen a lehetőséggel!